Inspirerende koplopers

MET EEN BOEK BEN JE NOOIT ALLEEN

Wat deze drie mannen gemeen hebben, is dat ze allen met een gezonde dosis durf en veerkracht in het leven staan.

In Ik ben Hassan ontdekken we het levensverhaal van Hassan Al Hilou. Uniek en inspirerend. Als jongste zoon van Irakese vluchtelingen weet hij maar al te goed hoe diversiteit en armoede een rem kunnen zijn op je ontwikkeling. Maar Hassan weigerde zijn ambities in te tomen. Van jongs af aan nam hij de regie van zijn leven in handen en werkte hij doelbewust aan het waarmaken van zijn dromen.

Voor Bart Verhaeghe gaat het heel letterlijk over Durf! Durf te veranderen, durf risico’s te nemen, durf problemen te benoemen, durf ambitieus te zijn. Maar vooral: durf te dromen. Als we met zijn allen ondernemend en verantwoordelijk in het leven staan, kunnen we onze maatschappij weer naar de top brengen.

Stig Broeckx vertelt in Zeg nooit nooit zijn persoonlijke verhaal. Hij kwam tijdens zijn veelbelovende wielercarrière zwaar ten val op zijn hoofd. Stig belandt in een diepe coma, zijn ouders krijgen te horen dat hij wellicht nooit nog wakker zal worden. Nooit meer zal praten. Nooit meer zal stappen. Nooit meer zal fietsen. Maar Stig geeft nooit op.

Drie absoluut inspirerende verhalen, die je zullen bijblijven en enorm zullen inspireren.

Boeken in de categorie Inspirerende koplopers

Zeg nooit nooit - Stig Broeckx

Zeg nooit nooit

Stig Broeckx

Durf - Bart Verhaeghe

Durf!

Bart Verhaeghe

Ik ben Hassan - Hassan Al Hilou

Ik ben Hassan

Hassan Al Hilou