Woorden wanneer je die zelf niet vindt

MET EEN BOEK BEN JE NOOIT ALLEEN

De studenten hebben het moeilijk, ondernemers snakken naar adem, de ouderen kunnen het niet meer aan, singles vereenzamen, het regent onheilsberichten over onze mentale toestand. Niemand heeft het gemakkelijk en iedereen is op zoek naar verstrooiing en afleiding. Laat onze boeken je helpen.

In Schrijf maar wat zet de immens populaire Chrostin je aan het werk. Ze maakte een creatief dagboek om zelf mee aan de slag te gaan, boordevol inspiratie en een heerlijke uitlaatklep. De dingen die ik nooit kon zeggen van Roxane Wellens vertaalt in woord en beeld, proza en po√ęzie wat je zelf niet gezegd krijgt en smeedt frustratie en verdriet om tot aanvaarding en opluchting.

De boekjes van Liz is More beloven veerkracht, troost en liefs en maken dat helemaal waar. Een handjevol mooie teksten kan genoeg zijn om een hoofd vol lelijke gedachten leeg te blazen. Geluk zit in een klein boekske. #kleingelukske van Lynn Van Royen richt je blik op de alledaagse wondertjes die we soms over het hoofd zien maar die het leven zoveel kleur kunnen geven.

Boeken in de categorie Woorden wanneer je die zelf niet vindt