Zeg het met beelden

MET EEN BOEK BEN JE NOOIT ALLEEN

Boeken die ondersteund worden door prenten zijn niet alleen voor kinderen heel inspirerend. Je krijgt als lezer een extra dimensie, waardoor je extra geprikkeld wordt om je fantasie helemaal los te laten.

Cartoons zoals die van Arnoleon en Marec zijn er om alles even los te laten en je dag (of zelfs je jaar) af te sluiten met een humoristische noot. In HENRY van Jacques en Lise zijn de tekeningen zo krachtig, dat je ook zonder de tekst het verhaal perfect kan begrijpen. De wortels van de wereld van Kirstin Vanlierde en Jurgen Walschot lijkt wel een heus kunstwerk. De tekst vertelt de tekeningen en de tekeningen weerspiegelen de tekst. Het jaar van Pablo van Julie Vangeel is er dan weer voor de echte crazy cat lady. Een feestelijk zoekboek, boordevol katten. Een deel van de opbrengst gaat bovendien naar VZW Zwerfkat in nood.

Pluspunt is dat je deze boeken gewoon kan tentoonstellen, open kan laten liggen waar je maar wil bij jou thuis en dat het zal lijken alsof het een prachtig decoratiestuk is.

Boeken in de categorie Zeg het met beelden

Henry - Jacques & Lise

Henry

Jacques & Lise